Document afwerking & digitalisatie

Inbinden, lamineren, plooien, nieten, rillen, snijden en vouwen

015 34 04 09 Contacteer ons nu

Afwerking

Ook voor de afwerking en digitalisatie van uw documenten haalt 2PrintiT uit Mechelen graag zijn expertise boven. Wij zorgen voor een perfecte afwerking van uw booklet, brochures, misboekjes, folders of andere documenten. U kunt bij ons aankloppen voor de meest uiteenlopende afwerkingen, zoals inbinden, lijmen, lamineren, rillen, vouwen, perforeren, nieten en snijden.

Inbinden

Ideaal voor het bundelen van Cursussen, Eindwerken, GIP, Thesis, Brochures of Gebruiksaanwijzingen al naargelang uw behoefte zijn er verschillende inbind methodes.

Gelijmde inbinding (Planax)

Deze gelijmde binding oogt zeer professioneel, is enorm stevig en presenteert zeer mooi. Afwerking met PVC-folie aan voor- en achterzijde is mogelijk.

PVC Ringen

Bij deze binding draaien de bladen bijna volledig rond waardoor het document mooi vlak open kan gelegd worden. Afwerking met PVC-folie aan de voor- en achterzijde is mogelijk.

Metalen Ringen (Wire-O)

Deze binding straalt klasse uit, de bladen draaien volledig rond. Kortom een stevige binding met een mooie presentatie. Afwerking met PVC-folie aan de voor- en achterzijde is mogelijk.

Lamineren

Het lamineren of plastificeren van documenten in verschillende formaten.

Dit gaat van een credit card formaat tot een maximum van A0 (84×120 cm) formaat.

Geef je visitekaartje of uitnodiging meer klasse door ze te lamineren, dit kan in glans, mat of soft touch laminaat.

Rillen & Scheurstrook

Rillen is het aanbrengen van een vouwlijn, dit is handig wanneer u dik papier wil laten vouwen, de rillijn zorgt ervoor dat je een mooie vouwlijn krijgt en dat de toner van de opdruk niet breekt bij het vouwen. Een afscheurbare strook kan ook voorzien worden, ideaal voor inkomkaarten, drankbonnen, …

Rillen en Vouwen in 1 beweging

Met onze Morgana ril/vouwmachine kunnen we nog sneller dik papier voorzien van een ril en ook dadelijk vouwen tot het afgewerkt formaat.

Daardoor krijgen uw kaarten, uitnodigingen, folders of gevouwen mappen een mooie professionele afwerking.

Rillen

Enkel rillen kan ook op de manuele machine.

Dit toestel is meer geschikt voor kleine oplagen en kleine formaten.

Vouwen

Vouwen van uw documenten is voor ons geen enkel probleem en dit op 6 verschillende manieren, ideaal voor het vouwen van brieven of folders.

Uw documenten afwerken of digitaliseren? 2PrintiT in Mechelen maakt er graag werk van!