Nieuws bij print- en copyshop 2PrintiT in Mechelen

015 34 04 09 Contacteer ons nu

Tijdelijke maatregelen COVID-19

Beste Klanten,

We zijn enkel en alleen toegankelijk voor afhaling van uw bestelling!
Maximum 1 klant toegelaten in de winkel.


Gelieve uw bestellingen via digitale weg naar ons te sturen.
Bestellingen onder de €5,00 worden om praktische en economische redenen niet aanvaard.

Deze maatregelen zijn tijdelijk, openingsuren kunnen naargelang de omstandigheden nog gewijzigd worden.

2Copy wordt 2PrintiT

Omdat onze focus door de jaren heen verschoven is naar digitaal printen en het veredelen, afwerken van digitaal drukwerk vonden we het aangewezen onze bedrijfsnaam te wijzigen naar een meer toepasselijke naam.
Het is 2PrintiT geworden.
Het enige wat verandert met deze aanpassing is ons e-mail- en website adres en het bedrijfslogo.
U zal deze veranderingen geleidelijk aan vorm zien krijgen.
Uiteraard zal u het 2Copy e-mail- en webadres nog geruime tijd kunnen blijven gebruiken.
Met deze nieuwe stap willen we ook de professionalisering en vereenvoudiging van onze diensten verder uitbreiden om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn!
Met kleurrijke groeten,
het 2PrintiT team.

Nieuw : Canon Pro 4000

Onze nieuwe POSTER printer met maar liefst 12 kleuren voor het printen in ultra hoog detail en exacte kleuren, uitermate geschikt voor posters en foto's op groot formaat.

Nieuw : Océ ColorWave

Voor het snel printen van plannen, ook affiches op blueback in alle formaten.

NIEUW : Inbinden met doorlopende kaft

Vanaf nu is het mogelijk een boek in te binden met doorlopende kaft, dit geeft ook de mogelijkheid de rug van het boek te bedrukken. Het is een zeer stevige gelijmde binding uitermate geschikt voor catalogi, thesissen, brochures enz...

Nieuwe Printer “Océ Arizona”

Vlakke panelen bedrukken tot 5 cm dik op een waaier van materialen. Dankzij het gebruik van witte inkt is het tevens mogelijk op transparante materialen te drukken, of door gebruik te maken van een vernis kunnen bepaalde delen geaccentueerd worden. De mogelijkheden zijn bijna oneindig, zo kan er geprint worden op dibond, schuimkarton, kanaalplaat, aluminium, PVC, forex, polyester, honingraatkarton, multiplex, hout, glas, plexi, metaal, noem maar op. Ideaal voor immo- &werfborden, interieur design en zo veel meer.
Maximum formaat : 1,25 x 2,50 meter.

2 Copy breidt uit

Om onze diensten te kunnen uitbreiden en te verbeteren hebben we besloten onze productieruimte te vergroten, daarom verbouwen wij momenteel het aanpalend pand op nummer 25.

Nieuwe zwart/wit printer Canon VarioPrint 110

Tijdens de paasvakantie zullen we de nieuwe "VarioPrint 110" van Canon plaatsen, op deze manier gaan we weer een stapje hoger in kwaliteit op het gebied van zwart/wit printen tot SRA3 formaat.

Rillen en Vouwen

Met onze nieuwe Morgana ril/vouwmachine kunnen we nog sneller dik papier voorzien van een ril en ook dadelijk vouwen tot het afgewerkt formaat. Daardoor krijgen uw kaarten, uitnodigingen, folders of gevouwen mappen een mooie professionele afwerking.

Booklet Maker

Nieuw is ook de Plocmatic Booklet Maker. Dit toestel word gebruikt om te verzamelen, vouwen en rugnieten. Ideaal om boekjes of brochures te maken aan hoge snelheid.

2 Copy investeert in Groot Formaat

Met de nieuwe "HP Designjet T3500 Production eMFP" willen we een eerste stap zetten in het upgraden van onze grootformaat afdeling, deze printer is uitermate geschikt voor het printen, scannen en digitaliseren van plannnen in kleur. Ook posters zijn geen enkel probleem op dit toestel.

Nieuwe klein formaat kleurenprinter

Om de grote vraag naar digitaal kleurendrukwerk makkelijk te kunnen blijven verwerken investeren we in de nieuwste Canon technologie met de Canon C700 machine. Dit toestel is uitermate geschikt voor gestruktureerd- en dik papier.

10 Jaar 2 Copy

In maart 2015 viert 2 Copy zijn 10de verjaardag. Wij wensen dan ook al onze klanten te bedanken voor het vertrouwen. Ook in de toekomst zullen we blijven investeren in toestellen, technologieën en personeel om U de beste kwaliteit en service te garanderen.

Meer weten over print- en copyshop 2PrintiT in Mechelen? Neem contact met ons op of kom langs!